Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro

Apartament 1

HomeapartamenteApartament 1

Imediat cum pășești în partea de hol, ai senzația de spațialitate, de libertate și de continuitate. Am folosit nuanțe deschise, un mobilier simplu, dar de efect, unde putem depozita încălțămintea. Avem și o parte mică de cuier pentru oaspeți. Am amplasat o oglindă deasupra măsuței în stil clasic, pentru a contura mai bine acest spațiu.

În acest dormitor am ales mai mult nuanțe deschise, fiind un dormitor mai mic ca și suprafață.  După cererea beneficiarilor, am amplasat și un mic dressing lângă patul matrimonial. Culorile pe care le-am folosit și le-am creionat în acest spațiu , îi conferă acestuia , spațialitate și liniște. Cu toate că nu dispunem de un spațiu prea mare, această cameră este exemplul dormitorului ideal, unde te poți relaxa. Pentru a da o mică pată de culoare acestui spațiu, am ales un covor cu nuanțe de roșu, pentru a complete combinarea nuanțelor elegante pe care le-am folosit în acest dormitor.

Partea de dormitor matrimonial am conceput-o ca fiind un spațiu care să le confere beneficiarilor noștri tot confortul și liniștea de care au nevoie după o zi de muncă.
Am optat pentru amplasarea unui televizor de dimensiuni mai mari, înconjurat de nuanțe de gri pentru a îi oferi spațialitatea asemănătoare unei săli de cinema.
În această cameră regăsim și un colț destinat înfrumusețării care este amplasat lângă fereastră pentru a dispune de lumina ideală, naturală.
Culorile creionate pe obiectele de mobilier și pe partea de pereți, se combină perfect cu tapetul folosit în partea din spate a patului. Putem spune că este un dormitor ideal pentru orice cuplu care dorește atât intimitate, cât și un strop de eleganță și simplitate. Lustra pentru care am optat este una modernă, care inspiră spre viitor, spre nou și spre modernism.
Dormitorul matrimonial este creat ca fiind un spatiu ce confera oricarui cuplu, confortul si linistea de care are nevoie dupa o zi incarcata la job.
Culorile creionate de obiectele de mobilier, pereți si tapet, accentuează starea de liniște, relaxare si intimidate, de care aveti nevoie.
Totodată in aceasta camera regăsim un colt destinat înfrumusețării, pentru răsfățul doamnelor, acesta fiind amplasat in aproprierea ferestrei pentru a oferi cea mai buna lumina.
Pe lângă lumina naturala, designerul nostru a optat pentru o sursa de lumina moderna si futurista compusa din 2 cercuri cu nuanțe metalice.

Pentru baie, am ales să creionăm partea de eclatant cu simplitatea îmbinată în nuanțe de alb și negru, fapt ce a conferit o îmbinare plăcută vizual și în același timp de efect, așa cum și-au exprimat dorința beneficiarii.
Și-au dorit o oază de relaxare și din acest motiv am optat pentru amplasarea unei cazi spațioase învelite cu nuanțe de negru și alb din marmura lucioasă. Am plasat o oglindă rotundă, simplă care este în armonie cu partea de obiecte sanitare aflate în acest spațiu.
Întreaga încăpere se clasează în zona imperialului, a frumosului și în același timp a simplismului.

Suna-ne