Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro
Image11

Servicii

HomeServicii

BRIEFING

Pentru început programăm o vizită ințială cu reprezentanţii pentru a stabili cererile şi pentru întocmirea unui rezumat. Analizăm informaţiile şi bugetul, stabilim scopul construcţiei, şi desfăşurarea proiectului. Vorbim despre tine, despre nevoile şi dorinţele tale, despre stilul tău de viaţă pentru a crea spaţiul şi ambianţa care te defineşte şi se potriveşte cel mai bine personalităţii tale. Încă de la prima întâlnire trebuie să avem cât mai multe informaţii despre spaţiul ce urmează a fi amenajat. Putem merge împreună să vedem spaţiul sau puteţi aduce planuri şi fotografii. Obişnuim să credem că definirea unui proiect de calitate se face încă din prima fază a lucrării, ideile clientului îmbinându-se cu experienţa şi capacităţile unei echipe de designeri de interior capabili oricând să vă propună cele mai noi tendinţe, cât şi o modalitate prin care să eficientizaţi întregul proces în vederea reducerii costurilor fără a pierde din calitatea pe care v-aţi propus-o.

PLANIFICAREA SPATIULUI

Serviciile de planificare a spaţiului ţin seama de numeroși parametri de proiectare, inclusiv obiectivele proiectului și a priorităților, structura organizatorică a clientului și relațiile, criteriile de alocare a spaţiului, precum și flexibilitate pentru adaptarea nevoilor de spațiu viitoare.<br /> Clienții care doresc să utilizeze spațiul existent cât mai eficient necesită adesea servicii de planificare a spațiului. În special, interioarele cu facilităţi mai vechi ar putea avea nevoie de reorganizare pentru a găzdui echipamente noi sau noi procese de lucru. În primul rând, planificarea spațiului necesită abilitatea de a vizualiza spațiul în trei dimensiuni și un acut simț al compoziției la scară și al proporției. Cunoștințele tehnice și familiarizarea cu mobilierul și echipamentele sunt necesare pentru a face calcule dimensionale, pentru a propune variante de mobilier.

CONCEPTUL DE DESIGN

Intodeauna înainte de a concepe un proiect de design interior, fie că este vorba despre case, vile de lux sau apartamente, designerul nostru începe prin a face un studiu amănunţit şi analizează din mai multe unghiuri funcţionalitatea fiecărei încăperi. Faptul că aţi apelat cu încredere la serviciile specialistului nostru în design interior, vă garantează din start reuşita acestui proiect de amenajare interioară pentru casa dumneavoastră.

PROIECTUL TEHNIC

Efectuam concepte de calitate în orice stil, cunoaştem ultimele tendinţe în domeniul designului şi desigur folosim cele mai noi tehnologii. Fiecare dintre proiectele noastre este unic. Abordarea creativă ne permite să aducem concepţii şi idei originale care vor crea spaţii deosebite prin forme şi estetică. Asigurată de un personal foarte bine pregătit, care vă oferă întotdeauna cele mai rapide şi eficace soluţii de decorare a spaţiului dumneavoastră. Alături de cele înşiruite, adăugăm şi experienţa noastră în domeniul 3D, oferindu-vă imagini virtuale fotorealistice, desene-schite idei pentru proiectul de design interior, randari 3D, planuri schematice 2D. Formulam conceptul pentru un design interior preliminar, căutând să fie atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional apropiat cu standardele clientului pentru a-şi putea contura cum va arăta amenajarea interioară finală. Pe baza planului mobiliat, stabilim modificările sau intervenţiile necesare pentru instalaţii (sanitare, electrice, termice). Astfel va fi mai uşor pentru specialişti să realizeze planurile separate pentru instalaţii, în acord cu conceptul de amenajare interioară. Detaliem unde e cazul, mobilarea şi decorarea, facem schiţe cu dimensiuni pentru a şti exact ce trebuie cumpărat sau ce mobilier să fie comandat.

CONSULTANTA

Potrivit terminologiei de specialitate, serviciile de consultanţă implica realizarea uneia sau a unui grup de activităţi din serviciile de design de interior. În fapt, consultanta abordează unul sau mai multe elemente din conceptul de design de interior precum culorile folosite în casă sau birou, obiectele și sistemul de iluminat sau pur şi simplu idei care să creioneze un conceput de design. În afară de cunoştinţele legate de produse, materiale şi finisaje, un designer de interior profesionist are experienţa necesară pentru a susţine managementul proiectului tău, întocmindu-i un plan şi un program de derulare, care au ca scop a vă oferi un spaţiu perfect pentru viaţă, muncă sau relaxare, care să releve personalitatea dumnevoastră şi să corespundă cerinţelor. Punem la dispoziţia beneficiarului cataloage şi pliante ce pot uşura mai mult modul de înţelegere a soluţiilor propuse. Putem decide împreună materialele de finisaj, mobilierul, corpurile de iluminat, decoraţiunile, aparatura electronică şi electrocasnică şi furnizorii pentru acestea.<br /> Căutam cele mai potrivite oferte, vizităm împreună showroom-uri de mobilier şi decoraţiuni şi finalizăm prin achiziţionarea produselor necesare amenajării spaţiului tău interior.

Suna-ne