SERVICII OFERITE DE INNOVATIVE DESIGN

BRIEFINGUL

Pentru început programăm o vizită ințială cu reprezentanţii pentru a stabili cererile şi pentru întocmirea unui rezumat. Analizăm informaţiile şi bugetul, stabilim scopul construcţiei, şi desfăşurarea proiectului. Vorbim despre tine, despre nevoile şi dorinţele tale, despre stilul tău de viaţă pentru a crea spaţiul şi ambianţa care te defineşte şi se potriveşte cel mai bine personalităţii tale. Încă de la prima întâlnire trebuie să avem cât mai multe informaţii  despre spaţiul ce urmează a fi amenajat. Putem merge împreună să vedem spaţiul sau puteţi aduce planuri şi fotografii. Obişnuim să credem că definirea unui proiect de calitate se face încă din prima fază a lucrării, ideile clientului îmbinându-se cu experienţa şi capacităţile unei echipe de designeri de interior capabili oricând să vă propună cele mai noi tendinţe cât şi o modalitate prin care să eficientizaţi întregul proces în vederea reducerii costurilor fără a pierde din calitatea pe care v-aţi propus-o.

PLANIFICAREA SPATIULUI

Serviciile de planificare a spaţiului ţin seama de numeroși parametri de proiectare, inclusiv obiectivele proiectului și a priorităților, structura organizatorică a clientului și relațiile, criteriile de alocare a spaţiului, precum și flexibilitate pentru adaptarea nevoilor de spațiu viitoare.
Clienții care doresc să utilizeze spațiul existent cât mai eficient necesită adesea servicii de planificare a spațiului. În special, interioarele cu facilităţi mai vechi ar putea avea nevoie de reorganizare pentru a găzdui echipamente noi sau noi procese de lucru. În primul rând, planificarea spațiului necesită abilitatea de a vizualiza spațiul în trei dimensiuni și un acut simț al compoziției la scară și al proporției. Cunoștințele tehnice și familiarizarea cu mobilierul și echipamentele sunt necesare pentru a face calcule dimensionale, pentru a propune variante de mobilier.

CONCEPTUL DE DESIGN

Intodeauna înainte de a concepe un proiect de design interior, fie că este vorba despre case, vile de lux sau apartamente, designerul nostru începe prin a face un studiu amănunţit şi analizează din mai multe unghiuri funcţionalitatea fiecărei încăperi. Faptul că aţi apelat cu încredere la serviciile specialistului nostru în design interior, vă garantează din start reuşita acestui proiect de amenajare interioară pentru casa dumneavoastră.

PROIECTUL TEHNIC

Efectuam concepte de calitate în orice stil, cunoaştem ultimele tendinţe în domeniul designului şi desigur folosim cele mai noi tehnologii. Fiecare dintre proiectele noastre este unic. Abordarea creativă ne permite să aducem concepţii şi idei originale care vor crea spaţii deosebite prin forme şi estetică. Asigurată de un personal foarte bine pregătit, care vă oferă întotdeauna cele mai rapide şi eficace soluţii de decorare a spaţiului d-voastră. Alături de cele înşiruite adăugăm şi experienţa noastră în domeniul 3D, oferindu-vă imagini virtuale fotorealistice, desene-schite idei pt proiectul de design interior, randari 3D, planuri schematice 2D, formulam conceptul pentru un design interior preliminar căutând să fie atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional apropiat cu standardele clientului pentru a-şi putea contura cum va arăta Amenajarea Interioară finală. Pe baza planului mobiliat, stabilim modificările sau intervenţiile necesare pentru instalaţii (sanitare, electrice, termice). Astfel va fi mai uşor pentru specialişti să realizeze planurile separate pentru instalaţii, în acord cu conceptul de amenajare interioară. Detaliem unde e cazul mobilarea şi decorarea, facem schiţe cu dimensiuni pentru a ştii exact ce trebuie cumpărat sau ce mobilier să fie comandat.

CONSULTANTA

Potrivit termologiei de specialitate, serviciile de consultanţă implica realizarea uneia sau a unui grup de activităţi din serviciile de design de interior. În fapt, consultanta abordează unul sau mai multe elemente din conceptul de design de interior precum culorile folosite în casă sau birou, obiectele și sistemul de iluminat sau pur şi simplu idei care să creioneze un conceput de design. În afară de cunoştinţele legate de produse, materiale şi finisaje, un designer de interior profesionist are experienţa necesară pentru a susţine managementul proiectului tău, întocmindu-i un plan şi un program de derulare, care au ca scop de a vă oferi un spaţiu perfect pentru viaţă, muncă sau relaxare, care să releve personalitatea dumnevoastră şi să corespundă cerinţelor. Punem la dispoziţia beneficiarului cataloage şi pliante ce pot uşura mai mult modul de înţelegere a soluţiilor propuse. Putem decide împreună materialele de finisaj, mobilierul, corpurile de iluminat, decoraţiunile, aparatura electronică şi electrocasnică şi furnizorii pentru acestea.
Căutam cele mai potrivite oferte, vizităm împreună showroom-uri de mobilier şi decoraţiuni şi finalizăm prin achiziţionarea produselor necesare amenajării spaţiului tău interior.

EXECUTIE

Colaborarea cu echipa voastră a fost una dintre cele mai bune decizii. Fără voi, eu pur și simplu nu aş fi fost în măsură să realizez tot ceea ce mi-am dorit să se realizeze. Experienţa vastă şi creativitatea, m-au ajutat să ecomonisesc foarte multe ore şi bani. Designerul a fost informat, creativ, competent, profesionist, și cu o atitudine deosebită. Cu siguranţă vom colabora şi pe viitor.
Au fost implicaţi în decorarea casei noastre literalmente de la sol , m-au ascultat și m-au ajutat să dau seama ce e de făcut și nu ar fi funcționat și totul în cadrul bugetului. Produsul final a fost uimitor! O atmosferă caldă şi primitoare, de bun gust și unică care reflectă gustul nostru personal.
Este o mare plăcere să scriu acest comentariu. Când ne-am decis să construim propria noastră casă, am știut că trebuie să găsim pe cineva care să înțeleagă și să traducă viziunea noastră în realitate. Acest lucru a fost realizat cu rezultate deosebite . Designerul vostru are o abilitate extraordinară de a înțelege obiectivele și așteptările clienților săi și să livreze un produs care este unic pentru fiecare individ.
Suntem foarte fericiţi cu apartamentul nostru. A fost o experiență minunată și nu am fi putut fi mai mulţumiţi! Cu ajutorul vostru totul a fost atât de uşor. Ideile noastre iniţiale au fost dezvoltate într-un proiect care a adus viziunea noastră la viață. Ne-au fost mereu prezentate o mulţime de opţiuni care ne-au ajutat să luăm deciziile corecte. Ne-am dorit ca locuinţa noastră să fie caldă, elegantă și primitore. Și asta e exact ceea ce am primit. Recomandăm cu entuziasm serviciile lor.
Mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei. Sunt foarte profesionişti și au făcut o treabă excelentă. Au ascultat viziunea mea și au tradus-o într-un design pe care îl iubesc. Au o atitudine pozitivă și o bogăție de cunoștințe și experiență. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu ei şi pe viitor.
Echipa este extrem de creativă. Le-am spus culoarea preferată şi stilul de mobilier iar eu au lucrat cu noi la toate detaliile. Noi am dedicat foarte puţin timp dar designerul a trasformat apartamentul nostru într-o casă de vis. Suntem foarte mulţumiţi de munca lor şi am primit foarte multe complimente de la prieteni şi familie. Vă recomand cu tărie Innovative Design.
Casa noastră este minunată! Am ezitat puţin la început pentru că îmi era teamă că vom avea păreri şi puncte de vedere total diferite dar sunt foarte buni ascultători şi încearcă din greu să înţeleagă şi să lucreze cu ceea ce noi ne dorim. Sunt profesionişti, organizaţi şi răbdători. Recomand tuturor proprietarilor de case să le dea o şansă.
Solicita detalii!

Daca ati decis sa aveti o locuinta durabila, cu o arhitectura personalizata realizata de Innovative Home Design.