Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro

Apartament 4

HomeapartamenteApartament 4

În living am respectat dorința clientului de a avea canapeaua dorită, pe care am reușit să o îmbinăm perfect cu tapetul folosit în spate pentru a o scoate în evidență. Culoarea camerei am dat-o cu ajutorul tablourilor așezate în spatele canapelei. Această încăpere este simplă, dar în același timp de efect, culorile folosite conferind întregului spațiu luminozitate, astfel încât camera să pară spațioasă, primitoare și perfectă pentru seri în familie sau petreceri.

Pentru dormitorul matrimonial, beneficiarul și-a exprimat dorința de a fi un loc intim, simplu și de efect, iar pentru a-i contura dorințele, am ales să îl creionăm în nuanțe de gri, o culoare care îi conferă atât intimitatea cât și un strop de eleganță. Această culoare se regăsește și in textura pe care am ales-o pentru pat, care se reflectă în dressingul pe care l-am realizat lângă acesta, un dressing cu geamuri, astfel încât să creăm ideea unui spațiu mai mare. Pe peretele din fața patului am creat un corp suspendat cu 3 sertare pentru depozitare și spații pentru elemnte de decor. Aici am optat pentru un alb lucios, îmbinat cu antracit, și de asemenea, în spatele patului și pe tavan am ales să creăm un riflaj, tot din antracit care conferă o continuitate de eleganță dormitorului și în același timp putem spune că îi conferă și o tentă de natură, de libertate și de liniște. În lateralele patului am ales doua noptiere dintr-un alb lăptos lucios cu picioare metalice pe care am așezat două veioze cu un design modern, menite pentru a le presăra beneficiarilor momente de liniște și de intimitate. Atât elementele funcționale, cât și cele estetice, sunt îmbinate, considerăm noi, foarte plăcut vizual.

În baie am mers pe aceleași nuanțe de gri, folosindu-ne de o gresie cu aspect betonat și stilizat pe care am folosit-o atât în partea de podea cât și ca o extensie, o continuitate în interiorul dușului și pe peretele acestuia. Această combinație face din spațiul pentru baie, un tablou desprins din natură, ce conferă o relaxare aparte. Mobilierul pe care l-am folosit în baie este realizat tot pe baza de antracit, nuanță care se completează perfect cu elementele sanitare albe. Întreg design-ul băii este inspirat pe baza elementelor simple ale naturii, astfel încât atmosfera creată de aceste îmbinături să îi inducă proprietarului senzația de libertate și de comfort.

Suna-ne