Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro

Casa 2

HomecaseCasa 2

Am primit provocarea de a ne ocupa de amenajarea unei case, cu dorința beneficiarilor de a păstra arhitectura acesteia și de a îmbina atât elementele moderne cat și elementele clasice și elegante.

În întreaga casă am folosit doar câteva nuanțe, suficiente pentru a forma un cadru unic, liniștit și în același timp încadrându-se și completându-se perfect cu arhitectura casei pe care am păstrat-o și am scos-o în evidență.

Această casă ne place să spunem că este modelul modernului îmbinat cu modelul regalului și îți oferă o reală plăcere să vezi atât elemente moderne, clasice care se împletesc frumos vizual și care te fac să îți dorești să ajungi cât mai repede ACASĂ.

După discuții cu proprietarii, am ales în ceea ce privește partea de living să folosim mobilă cu elemente care se îmbină cu arhitectura casei, cu o textura de culoare albă, dându-i o pată de culoare camerei cu ajutorul canapelei care are tente de verde, de natural, care te transpune spre cadrul naturii, cât și culoarea fotoliilor, folosind o catifea de o culoare inspirată tot din natură, pe o nuanță ce corespunde cerului, adică a libertății și a absolutului. Pentru această cameră putem spune că am îmbinat eleganța cu stilul clasic, dându-i un aer de, credem noi, regal.

În ambele dormitoare am ales același design, cu un pat matrimonial spațios, noptierele și corpurile de mobilier pe același alb regal ce se îmbină perfect cu nuanțele perdelelor care difera de la un dormitor la altul. In unul am folosit combinația de alb cu gri, iar în cel mai mare am folosit combinația de alb cu auriu. În camera mai mare am aplasat și o măsută de bioru, mai diferită, folosind tot acel stil al casei, dar respectând dorința proprietarei de a avea acest colț de răsfâț, unde lumina și eleganța să fie resimțite.

În dormitoare, în spațiul biroului, cât și în hol am folosit același tip de parchet, o imitare perfectă a lemnului, pe o culoare naturală. Holul este spațios, cu finisaje specifice arhitecturii casei, îmbinate cu uși pe același stil, la fel și partea de vestibul, unde am folosit și o mini canapea în același stil. Am folosit un corp de mobilier pe aceași nuanță de alb și am atașat deasupra o oglindă cu o ramă aurie ce conferă spațiului acel impact regal.

În biroul casei am păstrat culoarea celestă a fotoliilor și am transpus-o într-un var ce învăluiește pereții, dându-le spațialitatea și ideea de libertate și liniște, necesară unui astfel de spațiu de lucru. Perdelele și draperiile sunt simple, unde am îmbinat nuanțele de alb cu cele de gri, formând o combinație elegantă. Biroul este simplu, la fel construit, păstrând de asemenea arhitectura casei, iar scaunul este pe un stil mai modern, însă cu textură și înfățișare pe tente de elegantă cu textură de antracit.

Baia este în totalitate în nuanțe de alb și de gri, simplă, dar de efect. Aici regăsim o cabină de duș, despărțită de un perete de sticlă, astfel încât întreaga baie să aibe o continuitate. Pentru a da culoare băii, ne-am folosit din nou de culoare celestă, transpusă de această dată într-un covor, conferind simplitate și eleganță și dându-i în același timp ideea de intimitate specifică acestui spațiu al casei.

Podul a fost dorit ca o oază de liniște, de deconectare, astfel încât am ales să folosim tot nuanțe de gri și de alb, transpuse în canapeaua amplasată pe mijloc și în dressingul regăsit pe margini. Pentru că spațiul era ofertant, am ales să amplasam un hamac care este de fapt, atracția principală a mansardei și putem spune, elementul cheie care îi dă spațiului numele de oază de liniște. Stâlpul de susținere ne ajută foarte mult la imaginea pe care ne-am dorit să o formăm, fiind din lemn și dându-i podului idee de natură.

Suna-ne