Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro

Casa 4

HomecaseCasa 4

Un living poate crea probleme, iar daca spațiul nu este doar mic dar are și vre-o formă ciudată sau este lung și îngust, atunci avem de-a face cu o adevărata pacoste.

Dar exista soluții și pentru astfel de sufragerii, iar amenajarea acestora poate deveni ușoară și chiar distractivă daca încerci sa le aplici.

Secretul constă sa aplici câteva tehnici pentru crearea iluziei încât putem corecta spațiul.

Pentru început, este necesar să acoperim câteva nevoi de bază pentru a vă #relaxa complet în #dormitorul_matrimonial, iar noi luăm în vedere câteva elemente esențiale. Astfel, în funcție de dimensiunile acestei camere, adaptăm toate aspectele dorite, #personalizand după nevoile dumneavoastră.

Din perspectiva noastră elemente vitale pentru a sublinia ideea de #dormitor sunt: patul; noptierele; dressingul sau mobilierul; comoda, televizorul; masa de toaletă /make-up și nu în ultimul rând iluminatul.

De aceasta dată aducem în atenția dumneavoastră un #dormitor dedicat tinerelor domnișoare.

Gama de #culori de această dată este aleasă în funcție și de anotimpul pe care îl traversăm, nuanțe calde și griuri colorate în tonuri calde.

Conceptul atribuit acestei camere este cel de Casa de Povesti , ideea este conturată începând cu mobilierul în care este încastrat #patul, #zona_de_joaca, #biroul, până al locul de #relaxare și #citit, creionând ideea de #basm.

Fiind o #camera de #fetiță majoritatea lucrurilor sunt la vedere, sparții deschise, , pentru a avea și a lăsa libertatea de a aranja și ordona lucrurile cum își doreste tânăra dumneavoastră.

În era modernă, #baia reprezintă un loc de #relaxare, atât fizică, cat și mentală, de aceea e important să dăm frâu liber imaginației în #amenajarea acestui spațiu, atât din punct de vedere #decorativ, functional, cât și spațial. Băile pot fi de mai multe tipuri și dimensiuni, în funcție de tipul de locuințe.

Vă prezentăm un concept mai diferit prin generozitatea încăperii, fiind potrivita caselor.

Având zona de interes peretele cu #mozaic, lavoarele ieșind în evidență prin culoarea lor #aramie. Pe centru având o #cada cu #hidromasaj. Apoi peretele cu zona #dusului unde am ales forme și culori mai temperate.

#DesignInterior #DesignInteriorGalati #Galati #Braila

#confort #modern #futurist #liniste #odihna #dormitor

#InnovativeHomeDesign

Suna-ne