Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro

Apartament 5

HomeapartamenteApartament 5

Astazi echipa noastra vă prezintă o deschidere către #vechi și #nou, deopotrivă. O combinație de stiluri ce îmbracă un #open_space.

#Spațiul nostru se #construiește printr-un decor aerisit şi luminos, realizat din forme simple, geometrice, curate şi linii drepte, care nu tolerează mobilierul masiv, dar cu toate acestea având câteva texturi și culori cu greutate.

Accentul fiind pus pe o #culoare #tipatoare, regăsindu- se aproape peste tot, mai mult sau mai puțin.

Pentru iubitorii unei atmosfere clasice, am realizat această propunere de ambient pentru bucătărie, care aduce împreună estetica și funcționalitatea.

Bucătăria, dezvoltată în U, împrimă caracterul distinct al amenajării, lăsând însă și un accent modern – locul de luat masa, care integrează un design de factură mid-century modern.

Din cadrul acestei bucătarii clasice, nu putea lipsi textura lemnului, prezentă in finisajul pardoselii, mesei si al blatului de lucru. Blatul de lucru este prevăzut cu finisaj termorezistent.

În cazul apartamentelor cu 2 sau mai multe camere, de obicei, bucătăriile sunt destul de spațioase, având o mărime medie spre mare. Acest lucru ne permite mai multă libertate de amenajare, întrucât, cu cat o bucătărie este mai mare, cu atât va fi mai dotată și utilată, sporind astfel confortul.

Bucătăria modernă este, de obicei, alegerea persoanelor ce au un stil de viață activ are nu petrec foarte mult timp acasă. De aceea, timpul petrecut în bucătărie este destul de redus.
Alegând astfel stilul modern presupune simplitate, dar și o amplasare organizată a elementelor cheie din încăpere.

Elementele de decor sunt realizate din sticlă, inox, aliaje din metale comune. Piesele de mobilier sunt cât mai simple și gama cromatică destul de limitată.

Pentru planul de amenajare al băii de apartament avem misiunea amenajării unei încăperi mici. De regulă, băile din apartamentele de bloc ne limitează ca spațiu, ele fiind concepute pentru o cât mai mare utilitate și bazându-se mai puțin pe confort.

Cu toate acestea, este simplu sa obținem un decor modern, deoarece există o gama largă de obiecte și accesorii care se potrivesc perfect oricărui spațiu și stilului ales de dumneavoastră.

Lipsa lumini naturale este o situatie des întâlnita în băile apartamentelor și au nevoie de surse puternice de lumina. Este indicat sa să apelam la lumina alba și sa montăm mai multe becuri. Cu cât încăperea este mai bine luminată, cu atât va părea mai încăpătoare.

De asemenea, o oglindă impunătoare creează spațialitate, astfel poate sa schimbe complet încăperea, așa că nu ezitați sa alegeți o dimensiuni mari.

Suna-ne