Locul pe care tu îl denumești “ACASĂ” , trebuie să fie spațiul în care te simți cel mai confortabil și spațiul în care atunci când pășești să te facă să simți că ai ajuns În VACANȚĂ.

0746 22 88 22
office@design-interior-galati.ro

Baie Apartament

HomeapartamenteBaie Apartament

Pentru planul de amenajare al băii de apartament avem misiunea amenajării unei încăperi mici. De regulă, băile din apartamentele de bloc ne limitează ca spațiu, ele fiind concepute pentru o cât mai mare utilitate și bazându-se mai puțin pe confort.

Cu toate acestea, este simplu sa obținem un decor modern, deoarece există o gama largă de obiecte și accesorii care se potrivesc perfect oricărui spațiu și stilului ales de dumneavoastră.

Lipsa lumini naturale este o situatie des întâlnita în băile apartamentelor și au nevoie de surse puternice de lumina. Este indicat sa să apelam la lumina alba și sa montăm mai multe becuri. Cu cât încăperea este mai bine luminată, cu atât va părea mai încăpătoare.

De asemenea, o oglindă impunătoare creează spațialitate, astfel poate sa schimbe complet încăperea, așa că nu ezitați sa alegeți o dimensiuni mari.

Suna-ne